• DOLAR 32.269
  • EURO 34.929
  • ALTIN 2409.845
  • ...
Kaymakam Arıkan'dan öğrencilerin mektubuna anlamlı cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Ceylan İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin 2 ay önce kendisine yazmış oldukları mektuplardaki dileklerini yerine getirerek cevap verdi.

Ceylan İlk ve Ortaokulu öğrencileri yaklaşık iki ay önce ‘Silopi Kaymakamına Mektup’ projesi kapsamında Kaymakam Ali Arıkan’a mektup yazarak oyuncak, tablet, bisiklet talebinde bulunmuştu.

Öğrencilerin isteklerini kırmayan Kaymakam Arıkan, öğrencilerin mektup aracılığıyla kendisinden talep ettiği tüm isteklerini bu gün öğrencilere ulaştırdı.

Çocukların yazmış oldukları mektupları okuduktan sonra isteklerinin yerine getirmek istediklerini belirten kaymakam Arıkan, “onların bu sevinçlerini görmek bizleri onurlandırdı. Böylesi güzel bir projeye imza attığı ve çocuklarımızı sevindirdiği için okul müdürümüze teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin hayatta başarılı olmalarını sağlıyorlar.” dedi.

Ceylan Köyü Okul Müdürü Aydın Vural ise kaymakam Arıkan’a yazmış oldukları mektupların karşılığını aldıklarını ve öğrencilerinin çok mutlu olduğunu söyledi.

Öğrencilerden Melih Mungan çok mutlu olduğunu belirterek, “Kaymakam beye arkadaşlarımızla mektup yazmıştık. Ben, mektupta tablet istemiştim ve Kaymakam Bey de bana istediğim tabletimi verdi. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir