• DOLAR 32.447
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2443.575
  • ...
`Toplum sorunlarını çözmeyen siyasetçilere prim verilmemeli`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim çalışmaları kapsamında Sason ve bağlı bazı köyleri ziyaret eden Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, Siyasetçilerin ve yöneticilerin toplumun sorunlarını çözmesi gerektiğini ve toplumun, sorunları çözemeyen siyasetçilere prim vermemesi gerektiğini ifade etti.

Gök ve beraberindekiler, ilk olarak HÜDAPAR Sason ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.

Burada Sasonlularla bir araya gelen Gök, yöneticilerin Hz. Ömer`in adalet ve sorumluluk bilincine sahip olması gerektiğini belirterek, “Hz.Ömer, ‘Fırat`ın kenarında bir kurt bir koyunu kaparsa, Allah bunun hesabını benden sorar. Bundan ben mesulüm` derdi. Her çoban nasıl kendi sürüsünden mesulse, her yönetici kendi idaresi altındakilerden sorumludur.” ifadelerini kullandı.

Siyasetçi ve yöneticilerin toplumun sorunlarını çözmesi gerektiğini ifade eden Gök, bir doktor misali, verdikleri reçetelerden fayda gelmeyen siyasetçilere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, “Toplum, sorunlarını çözmeyen siyasetçilere prim vermemelidir.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Merkez Camii`nde öğle namazını kılan Aydın Gök, camii çıkışı Sason halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Sason`un Karşıyaka (Sisinkar) Mahallesi`ni ziyaret eden Gök, mahallelilerin sorunlarını dinleyip çözümlerini anlattıktan sonra desteklerini aldı.

Mahalle ziyaretinden sonra Topluca (Mitting) ve Gülgenli (Kaçireng) köylerini ziyaret eden Aydın Gök köy halkı ve çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Köylüler ile bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Gök, meclise girmeleri halinde yapacakları çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, köylülerden ve Sason halkından 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi.

Köy halkının desteğini alan Aydın Gök, köy ziyaretlerinin ardından Yıldız Mahallesi`nde bulunan 2 ailenin taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Taziye ziyaretinden ardından Sason`da meydan kahvesinde halk tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Gök, Sason halkı ile bir süre oturup sohbet etti ve destek talebinde bulundu.

Bağımsız Aday Aydın Gök, son olarak Kayabaşı Mahallesi`nde ziyarette bulundu.

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök`ün seçim çalışmalarının yanı sıra seçim propaganda çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan afiş ve flamalar Batman`da Cadde ve sokaklara asılmaya devam ediyor.  

Üzerinde bağımsız aday Gök'ün resminin bulunduğu ve "Mecliste söyleyecek sözümüz var, Şimdi tam zamanı! Mecliste İslami muhalefet adına söyleyecek sözümüz var ve Türkiye için Kürdistan için söyleyecek sözümüz var" sloganlarının yazıldığı afiş ve flamalar ile cadde ve sokaklar donatılmaya devam ediyor.

Kentin bazı noktalarında ise bağımsız aday Gök'ün dev afişlerinin asıldığı görülürken ses sistemleri ile donatılan ve Gök'ün afişlerinin giydirildiği anons araçları şehri dolaşmaya başladı. (İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir