• DOLAR 32.47
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2434.753
  • ...
Kur'an öğrenen kursiyerlere Kur'an-ı kerim dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Özdemirbey Sosyal Tesisleri’nde Kuran-ı Kerim öğrenen bayanlara ve çocuklara Kur'an dağıtımı yapıldı. Kuran-ı Kerim kursu gören kursiyerler, Şahinbey ilçe Müftüsü Musa İmamoğlu Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun elinden Kur'an-ı Kerim ve sertifikalarını aldı.

Kur’an Kerim tilavetiyle başlayan dağıtım programı, küçük kızların ilahi okumasıyla devam etti. Duygusal anların yaşandığı dağıtımda, Kur'an-ı Kerim hakkında önemli bilgiler verildi. 

İslamiyet ve peygamberin sünnetlerinin, Müslümanlar için büyük bir nimet olduğunu belirten Tahmazoğlu,“Kur’an-ı Kerim büyük bir nimet, siz geldiniz bunu öğrendiniz. Allah sizden razı olsun öğreten hocalarımıza da size de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dünya ve ahiret huzurunun İslamiyet’ten geçtiğini vurgulayan Tahmazoğlu, “Eğer dünyada huzur istiyorsak, ahireti kazanmak istiyorsak tek yol İslamiyet’ten geçiyor. İslam’ın emirlerine uymaktan geçiyor. Aile huzurumuzda, evladımızla olan huzurumuzda, işimizin huzurunda tek yol Kur’an’a sarılmaktır. Bu tesisimizde buna vesile oluyor. Allah razı olsun, geldiniz, sizler burayı şenlendirdiniz. Siz gelmeseniz buranın bir anlamı yok. Hepsi birbirini tamamlıyor.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Kur'an okumayı öğrenen kursiyerlere sertifikaları verilerek Kur'an-ı Kerim hediye edildi.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir