• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerdir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini verenlerin anneler olduğunu ifade eden Köşger, annelerin aynı zamanda geleceğin teminatının, en önemli manevi kaynakları olduğunu belirtti.

"Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır." diyen Vali Köşger, şunları söyledi: "Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.

Peygamber Efendimizin 'Cennet Annelerin Ayakları altındadır' hadisine mazhar olan ve müjdelenen cennet kokulu annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız."

Köşger, son olarak tüm annelerin anneler gününü kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluklar dileğinde bulundu.    (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir