• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Hür Aday Yavuz'un seçim çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, daha önce ikamet ettiği Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi ile Küçük Hancığaz köyünde aile ziyaretlerinde devam etti.

Bahçelievler esnafını ziyaret eden Yavuz’un eski komşuları olan mahalle sakinleri Yavuz’un kendilerini ziyaretinden çok büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Komşularından Yavuz’a tam destek

Yavuz’un adaylığını sevinçle karşıladıklarını belirten mahalle esnafı, yıllardır komşuluk yaptıkları Yavuz’dan çok memnun olduklarını o yüzden de kendisine her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları da birebir kendilerinden dinleyen Hür Aday Yavuz daha sonra Abdulkadir Geylani Derneğince kurulan kermes alanını ziyaret ederek yaptıkları hayırlı işten dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti.

Esnaf ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Yavuz, esnafın ekonomik yönden büyük bir sıkıntı yaşadığını söyledi. Özellikle esnaf, işçi ve memurun bankalara faizle borçlanmak suretiyle paralarının önemli bir kısmını bankalara aktardığını belirten Yavuz, bunun da maddi sıkıntıların yanında çok ciddi manevi buhranlara yol açtığını söyledi.

“Esnaf arasında gizli bir kriz olduğuna dair yaygın bir kanaat var”

Urfa esnafının sınır kapılarının kapalı olmasından da çok şikâyetçi olduğunu da belirten Yavuz,  ticari bir sirkülasyonun olmadığını ayrıca esnaflar arasında gizli bir krizin olduğuna dair yaygın bir kanaat olduğunu söyleyerek, doların yükselmesini de buna bağladıklarını dile getirdi.

Yavuz,” Bizler halkımızla direk görüşerek onların sorunlarını birinci ağızdan dinliyor ve yetkilileri bu konuda uyarma görevinde bulunuyoruz. Bizler, yetkilileri,  halkın sorunlarına çözüm bulma noktasında adım atmaya zorluyoruz.” dedi.

Daha sonra Yavuz, Bahçelievler- Mimar Sinan Mahalle Muhtarı İsmail Dağbaşı’ya nezaket ziyaretinde bulunan Yavuz, siyasi arenaya çıkış gayelerini ve projelerini anlattı.

Yavuz’u TV programında takip ettiğini ifade eden Dağbaşı, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yavuz’a başarılar diledi.

“İnşallah yakın bir gelecekte iktidarın da talibi olacağız”

Şanlıurfa merkezin yanı sıra köy ziyaretlerini de eksik etmeyen Bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, aile ziyaretleri kapsamında da Küçük Hancığaz köyünde Mustafa Karmeli adlı vatandaşı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında halkın sorunlarını dinleyip kendilerini halka anlattıklarını belirten Yavuz, “Halkımız bizim söylemlerimize ve dile getirdiğimiz hakikatlere yoğun teveccüh gösteriyor. Bunun sebebi bizim söylemlerimizin insanın özüne ve fıtratına hitap etmesinden dolayıdır. Dile getirdiğimiz hakikatler bizim ortak değerlerimizdir. Gördüğümüz lüzum üzerine şimdilik muhalefete talip olduğumuzu dile getiriyoruz. Elbette her parti iktidara talip olur. Biz bunu bir derecelendirme, sıralama olarak görüyor, gördüğümüz lüzum üzerine muhalefetin talibiyiz ama inşallah yakın bir gelecekte iktidarın da talibi olacağız.” diye konuştu.

Yavuz taziye ziyaretinde

Yapılan ikramların ardından köyden ayrılan heyet, daha sonra Akçakale’de anneleri vefat eden Kurtboğan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yavuz ve beraberindeki heyeti, aileden Halil Kurtboğan karşıladı. Taziye ziyaretinde Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir’in Kur’an tilavetinin ardından Yavuz, ölüm ve ölüm ötesi hayata dair kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Kurtboğan ailesine taziyelerini ileten heyet, daha sonra ilçeden ayrıldı. (İLKHA)

























Bu haberler de ilginizi çekebilir