• DOLAR 32.511
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.258
  • ...
Aydın Gök`ün Beşiri seçim lokali açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Beşiri'deki seçim lokali salavatlarla açıldı.

Murat Güneş`in Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yapılan lokal açılışına HÜDA PAR Beşiri ilçe teşkilatından çok sayıda isim ile vatandaşlar katıldı. Açılışa katılan misafirlerle burada tek tek ilgilenen Gök, katılımcılara teşekkür etti.

Açılış vesilesiyle toplanan kalabalığa hitap eden bağımsız aday Gök, seçimlere baraj zulmü nedeniyle bağımsız adaylar olarak girdiklerini belirtti. Açılışını yapacakları lokalin hayırlara vesile olmasını dileyen Gök, referanslarının İslam olduğunu vurgulayarak “Bu milletin mayasında İslam vardır. İslamsız bir çözüm olamaz. Mecliste yeni bir ses yeni bir nefes olacağız. Yılların sorunu olan İslami konular ve Kürt meselesi için en samimi hür ve gür seda olacağız. Mecliste Türkiye için, Kürdistan için, İslami muhalefet için ve sahipsiz Batman`ın sorunlarına duyarsız kalmayacağız.” dedi.

Açılışta konuşan HÜDAPAR Beşiri İlçe Başkanı Talip Andiç ise, seçim lokalinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek Aydın Gök`ü Mecliste görmek istediklerini söyledi.

Salavatlar ve tekbirler eşliğinde kurdelenin kesilmesinin ardından seçim lokalinde halkın tebrikleri kabul edildi. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir