• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
"Halkın ihyası için çalışacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu Çınar`a bağlı köylere yönelik yaptığı ziyaretlerde halkın ihyası için çalışacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına büyük tempo ile devam eden Yapıcıoğlu, köy köy gezip halkın sorunlarını ve kendilerinden beklentilerini dinliyor.

Çınar ilçesinin Yuvacık, Başaklı(Hücceti) köylerini ziyaret eden Yapıcıoğlu, halkın sorunlarını dinledi. Burada âlimler ve kanaat önderleriyle de görüşen Yapıcıoğlu, milletin ihyası için kim olursa olsun destekleyeceklerini ama milletin huzurunu kaçıranı da -kim olursa olsun- eleştirip hatasını söyleyeceklerini söyledi.

 “Hür adaylar halkın menfaatlerini her zaman üstün tutacaklar”

 Meclise gitmeleri durumunda ise Hür Adaylar olarak her zaman milletin menfaatini kendi menfaatlerinden üstün tutacaklarının sözünü veren Yapıcıoğlu, köy sakinlerinden duayla birlikte adaylığına da destek istedi.

“Bin 800 nüfuslu köyde halen kanalizasyon hattı yok”

250 haneli bin 800 kişiye varan nüfuslu Başaklı köyü sakinleri ise, köylerinin yıllardır hiçbir hizmet göremediğini hatta alt yapı olarak kanalizasyon hattının bile bulunmadığını söyleyerek mevcut HDP`li Çınar belediyesini eleştirdiler. Her tarafın çamur içinde olmasından yakınan köylüler, belediyenin imkânı olmasına rağmen yarım kalan köy camisine de hiçbir destek vermediğini belirttiler.

Daha sonra köyde bulunan Muhammed Naif Muhammed isimli Suriyeli âlimi ziyaret eden Yapıcıoğlu, Naif Muhammed hocanın tavsiyelerini ve nasihatlerini dinledi.

Naif Muhammed hocadan dua talep eden Yapıcıoğlu, buradan ayrılarak Çınar ilçesinde bulunan bir fabrikayı ziyaret edip işçilerle birlikte yemek yedi. Fabrikanın genel müdürü Hüseyin Gündüz`le görüşen Yapıcıoğlu, fabrikanın üretimi ile ilgili Gündüz`den bilgi aldı. (İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir