• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yavuz: Siyasetçiler halkın inancına uygun projeler ortaya koymalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar ilçesine konvoy eşliğin giden Hür Aday Mehmet Yavuz, Ceylanpınar'da HÜDA PAR ilçe teşkilatıyla bir araya geldikten sonra kalabalık bir heyetle Ceylanpınar esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.  İlçede esnafla bir araya geldiği sırada esnafın Yavuz`a yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Yavuz, ziyaretler kapsamında önemli mesajlar verdi.

Esnaf ziyaretinin ardından HÜDA PAR Ceylanpınar ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Yavuz, yaptığı kısa konuşmada, toplumun yönetimine talip olan siyasetçilerin İslami hakikatleri de dile getirmesi gerektiğine değinerek, “Çünkü bu bir anlayış ve hayat tarzıdır. Sadece bu dünyaya değil ebedi olan ahiret hayatına hitap eden en büyük hakikattir. Ve ısrarla siyaset kurumu bu hakikatlerden ayrı bir şeymiş gibi, bunlardan bahsetmemeye yeminliymiş gibi bir anlayış ortaya konulmaya çalışılıyor. Bizler daha önce parti olarak da bu anlayışı reddettiğimiz gibi hür adaylar olarak da bu anlayışı reddediyoruz. Siyasetçiler bu halkın fıtratına, dini inancına, gelenek ve göreneğine uygun söylemler kullanmalı ve projeler ortaya koymalıdır.” dedi.

Türkiye`deki siyasi geçmişin çok kirli olduğunu söyleyen Yavuz, Hür Adaylar olarak İslami muhalefet çerçevesi içerisinde yapılan yanlışları küfür ve hakaret etmeden güzel bir üslupla eleştireceklerini söyledi.

Siyaset kurumunun yıllardır halka uymayan bir elbiseyi zorla giydirmeye çalıştığını ifade eden Yavuz, “Biz yırtık pırtık elbise ile dolaşmak istemiyoruz. Hür adayların elinde geldikleri maziden bu yana devraldıkları izzetli ve şerefli mirasın çözüm önerileri vardır. Ve bu çözüm önerileri, bu halkın üzerine tam uyan kadınların, erkeklerin ve gençlerin kısacası tüm kesimlerin içerisinde rahat edeceği bol ve geniş bir gömlektir.” şeklinde konuştu.

Yavuz ve beraberindekiler, babaları vefat eden Çiçek ailesinin taziyesine katıldı. Taziyede Kur`an tilavetinin ardından Yavuz, ölüm hakikati ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Taziyelerini ilettikten sonra taziye yerinden ayrıldı.  (İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir