• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Cizre Nuh Gıda Bankası 120 aileye yardım ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Cizre Nuh Gıda Bankası, Nisan ayı faaliyet raporunu açıklayarak, bu ayda toplamda 120 ihtiyaç sahibi aileye çeşitli yardımlarda bulunduğunu belirtti.

“Nisan ayında 120 aileye Gıda ve Giyim yardımında bulunduk”

Faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Cizre Nuh Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Savaş Topal, “Allah`a hamdolsun her ay olduğu gibi Nisan ayında da fakir ve muhtaç ailelere yaptığımız yardımlarla onların yanında olmaya çalıştık. Bizler Nisan ayı itibari ile 64 aileye gıda ve 56 aileye de giyim olmak üzere toplam 120 aileye yardımda bulunduk.” dedi.

Kendilerini fakirlere ulaşma noktasında aracı kılan hayırseverlere teşekkür ettiklerini belirten Topal, “Yaptığımız yardımlarla bir nebze de olsa fakir ve muhtaç insanların yüzlerini güldürdük. Bu hayırların fakirlere ulaşmasında aracı olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Bu hayırlı çalışmaların ulaştırılmasında emeği geçen dernek üye ve gönüllülerimize de teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Topal, son olarak, Cizre Nuh Gıda Bankası`nın fakir ve muhtaçlar arasında köprü olmaya her zaman hazır  olduğunu belirterek, muhtaçlar için hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir