• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Öğrencilerden "Küfür ve Şiddete Hayır" etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Fatih İlkokulu öğrencilerinin başlattığı, “Temiz Hayat Projesi” kapsamında “Küfür ve Şiddete Hayır” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, destek için pankart taşıdı.

Küfür, argo ve şiddete karşı “Temiz Hayat Projesi” kapsamında, Fatih İlkokulu öğrencileri, okul bahçesinde velilerle birlikte hazırladıkları pankartlarla “Küfür ve Şiddete Hayır” deyip anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

“Temiz Bir Hayat” sloganıyla, veliler ve öğrencilere beyaz kurdele dağıtan, Okul Müdürü Mehmet Şirin Temiz, Milli Eğitim Müdürü Çelik`e kampanyanın sembolü olan beyaz kurdeleyi taktı.

Daha sonra bir konuşma yapan Çelik, öğrencilere hitap ederek gerçekleştirilen etkinliğin oldukça anlamlı olduğunu söyledi.

Öğrencilerin bu etkinlikte başrol almalarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Çelik, “Toplumda küfür ve şiddete karşı bir farkındalık oluşturdunuz. Maalesef küfürlü ve argo konuşma, toplumda bir kangren gibi yayılmaya başladığı bir dönem içindeyiz. Bu açıdan önemli bir çalışma olarak gördüğüm bu etkinliği samimiyetle destekliyorum. Geleceğin teminatı olan siz sevgili çocukların, bu etkinlikte başrolü üstlenmelerinden dolayı da, büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Çelik, yaptığı konuşmanın ardından, en güzel sloganı bulan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir