• DOLAR 32.583
  • EURO 35.063
  • ALTIN 2459.274
  • ...
Mustazaf Der Bin 100 Aileyi Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl`de yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adını sık sık duyuran Mustazaflar ile Dayanışma Derneği (Mustazaf- Der) Bingöl Şubesi Kurban Bayramı`nda da yardıma muhtaç aileleri unutmadı. Mustazaf-Der, hayırsever vatandaşlardan ve kendi üyelerinden elde ettiği 91 kurbanlığı eşit bir şekilde daha önce tespit ettiği bin 100 aileye dağıttı.

Mustazaf-Der Bingöl Şube Başkanı Mehmet Şenlik, konu ile ilgili yaptığı açıklamada kurban kampanyası çerçevesinde bayramda 91 kurban kestiklerini ve kesilen kurbanlardaN elde ettikleri etleri bin 100 aileye ulaştırdıklarını belirterek, "Kurban kampanyasında kurban bedeli 450 TL olarak belirledik. Bu şekilde kurban vermek isteyenler bize yöneldiler. Bu yıl geçen yıldan daha fazla kurban kestik. Kurban seçiminde titizlikle davrandığımız gibi dağıtımını da hassas bir şekilde yaptık. Bu yıl kurbanlıklardan elde ettiğimiz etleri 2 kilogramlık poşetlere doldurarak, bin 100 ailemize kurban etini ulaştırmış olduk." dedi.

Yapılan bu organizasyonlar ile yardımsever ve yardıma muhtaç vatandaşlar arasında bir köprü görevi gördüklerini ifade eden Şenlik, "Yaptığımız hizmetlerin karşılığını sadece Allah`tan bekliyoruz. Yaptığımız bu organizasyonlar ile yardımsever ve yardıma muhtaç vatandaşlar arasında bir köprü görevi görüyoruz. Bu şekilde de kardeşlik bağı artacaktır. Bundan sonrada bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir" şeklinde konuştu.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir