• DOLAR 32.449
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2438.03
  • ...
Mardin İHH'nın yetim kermesi başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsani Yardım Derneği (İHH) Mardin Şubesi, Karayolları Parkı’nda yetim kermesi açtı. 30 Nisan’a kadar açık kalacak kermeste gıda, temizlik ve kırtasiye malzemeleriyle birlikte; tekstil ve çeyizlik ev eşyası gibi ürünler satışa sunuldu.

Mardinliler, kermeste yaptıkları alışveriş ile İHH yetim biriminde kayıtlı bulunan yetim çocuklara yardımda bulunmuş oluyorlar.

İHH Kadın Kolları Birimi Başkanı Rabia Akgül, kermesin 30 Nisan Perşembe gününe kadar açık kalacağını belirtti. Dernek faaliyetlerini yürütebilmek için finansman imkânları oluşturmayı amaçladıklarını belirten Akgül, “Kermeste Mardin mutfağına ait yöresel yemeklerden, hamur işi yiyeceklere, kitaplardan seccadelere, el emeği göz nuru el işi çeyiz ve tekstil eşyalarına varana kadar birçok ürün yer alıyor. 15 gün süre ile açık tutacağımız kermeste elde edeceğimiz geliri, İHH Yetim Birimi'nde kayıtlı bulunan yardıma muhtaç çocuklarımızın aralarında olduğu yoksul ve dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir