• DOLAR 32.578
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Batman'da PTT'ye 25 yeni motosiklet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman PTT Başmüdürlüğü Yılmaz Altunç, teknolojiye daha iyi ayak uydurmak ve iyi hizmet verebilmek için 25 yeni motosiklet aldıklarını açıkladı.

PTT olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak için çabaladıklarını belirten Yılmaz Altunç, “Müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız, yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektir.” dedi.

PTT Genel Müdürlüğü olarak Türkiye genelinde posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli olması için bin 663 adet yeni motosiklet aldıklarını vurgulayan Altunç, “Bu motosikletlerden 25 adedi Batman’a teslim edildi. Batman’da yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması kullanılacaktır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde vatandaşlarımızın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtir, alımı yapılan motosikletlerimizin halkımıza hayırlı olmasını dileriz.” şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik – İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir