• DOLAR 32.446
  • EURO 34.737
  • ALTIN 2440.848
  • ...
Bangladeş`teki idamların arkasında terör rejimi var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bangladeşli aydın ve düşünürler “Hükümet tarafından Cemaat-i İslami`ye uygulanan yok etme politikalarının sebebi Hindistan istihbaratı RAW ve siyonist israil istihbaratı MOSSAD`ın kuklası, Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina`dır” dedi.

HASİNA`NIN ORTAKLARI

Türkiye`de bulunan Bangladeşl i aydın ve düşünürler “Mısır`da Sisi hükümetinin İhvan`a uyguladığı sindirme politikalarının bir benzeri Bangladeş`teki Şeyh Hasina hükümeti tarafından Cemaat-i İslami`ye uygulanıyor. Cemaat-i İslami`ye uygulanan sindirme ve yok etme politikalarının sebebi Hindistan istihbaratı RAW ve İsrail istihbaratı MOSSAD`ın kuklası haline gelmiş Bangladeş Başbakanı Katil Şeyh Hasina hükümetidir” dedi.

KİRLİ KUMPAS İŞLİYOR

Bangladeşli M. S., “Kamaruzzaman`da diğer Cemaat-i İslami liderleri gibi 1971`teki bağımsızlık savaşında Bangladeş`in Pakistan`dan ayrılmasına karşı çıktığı için idam edildi. Kamaruzzaman, 2010`da “Polislerin görevini yapmasını engellediği” gerekçesiyle tutuklandı ve Temmuz 2012`de RAW ve MOSSAD tarafından planlanan 7 ayrı “savaş suçu” ile yargılandı” dedi.

BÜYÜK BİR ÂLİM KAYBEDİLDİ

Adının açıklanmasını istemeyen Cemaat-i İslami Partisi üyesi Bangladeşli A.S ise “Kamaruzzaman`ın idamı sadece Cemaat-i İslami`nin zayıflatılması olarak görülmemeli. Cemaat-i İslami`nin liderleri tek tek yok ediliyor. Kamaruzzaman`ın idamı sadece Bangladeş için değil İslam âlemi için büyük kayıplardır. Çünkü bu isimler ümmetin birliği için çalışan büyük insanlardı” diye konuştu.

5 İDAM DAHA BEKLENİYOR

Bangladeş'te hak­la­rın­da ve­ri­len idam ce­za­la­rı ile il­gi­li tem­yiz so­nu­cu­nu bek­le­yen 5, Ce­ma­at-i İs­la­mi yö­ne­ti­ci­si bu­lu­nu­yor.

Ce­ma­at-i İs­la­mi Par­ti­si Ge­nel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Mu­ham­med Ka­ma­ruz­za­man'ın, ül­ke­nin 1971'de­ki ba­ğım­sız­lık sa­va­şı sı­ra­sın­da sa­vaş su­çu iş­le­di­ği ge­rek­çe­siy­le haf­ta so­nu idam edil­me­si­nin ar­dın­dan göz­ler, ül­ke­de idam ce­za­sı­na çarp­tı­rı­lan Ce­ma­at-i İs­la­mi Par­ti­si'nin di­ğer yet­ki­li­le­ri­ne çev­ril­di.

Hak­la­rın­da ve­ri­len idam ce­za­sı hü­küm­le­ri­nin bo­zul­ma­sı için tem­yi­ze gi­den Ce­ma­at-i İs­la­mi Par­ti­si'nin beş üye­si ce­za­evin­de bu­lu­nu­yor. Ül­ke­de idam ce­za­sı­na çarp­tı­rı­lan ve tem­yi­ze gi­den Ce­ma­at-i İs­la­mi Par­ti­si'nin üst dü­zey yö­ne­ti­ci­le­ri ara­sın­da Ali İh­san Mü­ca­hid ve Par­ti Baş­ka­nı Mo­ti­ur Rah­man Ni­za­mi'nin ya­nı sı­ra Ge­nel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Az­har­hul İs­lam, mer­kez yü­rüt­me ku­ru­lu üye­le­ri Mir Ka­sım Ali ve Ab­dus Süb­han yer alı­yor.

Vahdet

Bu haberler de ilginizi çekebilir