• DOLAR 32.458
  • EURO 34.805
  • ALTIN 2439.902
  • ...
“Kamaruzzaman`ın şehadeti yeni uyanışlara vesile olacaktır”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde diktatör Bangladeş yönetimi tarafından Cemaati İslami Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Kamaruzzaman`ın idam edilmesini, yaptığı basın açıklamasıyla lanetleyen Hür Dava Partisi İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Muhammed Kamaruzaman`ın, Zalim yönetimin özür karşılığında serbest bırakılacağı yönündeki çağrısını ret ederek, izzetlice Rabbine gitmiştir” dedi.

“Kamaruzzaman`ın şehadeti yeni bir neslin uyanışına vesile olacaktır”

Zalim Hasina yönetiminin Cemaati İslami Partisini idamlarla yıldırmak istediğini söyleyen Elibüyük, “Bangladeş`te Cemaati İslami Partisi`ni  idamla sindirmek istediği baskıcı kukla iktidar, Abdülkadir Molla`dan sonra partinin liderlerinden olan Muhammed Kamaruzzaman`ı idam etmesini şiddetle lânetliyorum. Bu idamlarla birkez daha gördük ki, ülkeler farklı olsa da zalimler hep aynıdır.Dün Mısır, bugün Bangladeş,  Batı destekli yerli işbirlikçiler tarafından İslami iktidar veya muhalefete sudan bahanelerle tahammülsüzlüğünü birkez daha ortaya koyarak gerçek yüzünü sergilemiştir. Temennimiz odur ki, Muhammed Kamaruzzuman`ın şehadeti yeni bir neslin uyanışına vesile olacaktır inşallah”

“Dünyadaki son anlarında bile zilleti değil izzeti tercih etti”

Muhammed Kamaruzzaman`nın idam sehpasına giderken bile, onurlu ve dik durduğuna dikkat çeken Elibüyük, ”Diktatör Hasina yönetimi tarafından idam sehpasına çıkartılan Muhammed Kamaruzzaman, onurlu ve dik duruşundan taviz vermemiştir. Dünyadaki son anlarında bile zilleti değil, izzeti tercih etmiştir. Zalim yönetimin özür dilemesi karşılığında idam cezasının affedileceği mesajını iletildiği Muhammed Kamaruzzaman, bu çağrıyı red ederek ‘Yalnızca Allah'tan af dilerim. Başbakan Hasina bana can verecek değildir. Onun gibi münafık zihniyetli birinden af dilemem` diyerek, Müslüman bir lidere yakışır vakarda bulunarak, izzetli bir şekilde Rabbine yürümüştür. Bir kez daha Kamaruzzaman`ın şehadetini tebrik ediyor, başta ailesi olmak üzere dava arkadaşlarına sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Erkan Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir