• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Bugün Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

OLAY GAZETESİ: Şanlıurfa`da bir okulu kana bulayacaktı
Şanlıurfa`nın Viranşehir ilçesinde bir kişinin, el yapımı bombanın patlaması sonucu ağır yaralandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 1 Kasım 2011 tarihinde Viranşehir Devlet Hastanesine, elinde ve yüzünde patlama izleri bulunan Hüseyin G`nin (22) getirildiği, müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan yaralının Şanlıurfa`ya sevk edildiği belirtildi.

İPEKYOL: Hz Muhammed`e Çirkin Saldırı
Fransa`da yayınlanan mizah dergisi Charlie Hebdo Tunus`ta En Nahda Partisinin seçim zaferini hazmetmeyerek Hz Muhammed`e (sav) hakaret etti.

Derginin bu gün çıkan sayısına Şeriat Hebdo adı verildi. Kapakta Hz. Muhammed`in "Gülmekten ölmezseniz 100 kırbaç" diyen bir karikatürünün yer aldığı bildirildi.

Şanlıurfa SEMBOL: Bayram hazırlıkları tamam!
Kurban Bayramı nedeni ile vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktaları belirleyen Şanlıurfa Belediyesi, kaçan kurbanlık boğaların yakalanması için de` Boğa yakalama Timi` kurdu. Eğer ki boğalarınız kaçarsa `Alo 153 ve 185` numaralı telefondan Beyaz Masa`ya bildirmeniz yeterli olacak.

GAP Gündemi: Üçte biri tamamlandı
GAP kapsamında yaklaşık 95 bin hektar tarım arazisinin sulanması amacıyla özel bir delme makinesi kullanılarak inşa edilen dünyanın en uzun beşinci su iletim tüneli konumundaki Suruç Tünelinin üçte biri tamamlandı.

Ali Durmaz-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir