• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 02 Kasım 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Sağlık Sen Bombalı Saldırıyı Kınadı
Sağlık Sen Bingöl İl Teşkilatı, Bingöl merkez Genç Caddesi`nde meydana gelen ve 2 sivilin ölümüne, 21 kişinin de yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı kınadı.

Bingöl Olay Gazetesi: Akif Beki: Kalleş vurdu, biz öldük yine
29 Ekim 2011 Cumartesi günü 2 sivil vatandaşın hayatını kaybettiği canlı bomba olayını kaleme alan Akif Beki, "Geçen gün, tek caddeli mütevazı çarşımızda bir canlı bomba patladı. Kalleş vurdu, biz öldük yine" dedi.

Bingölün Sesi Gazetesi: Vatandaşa üç altın teklif
Hükümet, TOKİ konutlarıyla takas, aynı yerden konut alma ya da devlete primli satış imkanı olmak üzere üç yöntem belirledi.

Van`da yaşanan acı depremin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın verdiği talimat üzerine başlatılan `dönüşüm` seferberliğinin ayrıntıları netleşti. Deprem testine tabi tutulan evlerde acil yıkılması gereken çürük binalar için takas yöntemi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi`nin (TOKİ) yapacağı sağlam konutlarla satın alma ya da evin yerine yapılacak binadan konut alma olmak üzere üç teklifte bulunacak. Takası seçenlerin konutları teslim edilinceye kadar oturdukları yerin kirası devlet tarafından ödenecek.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Kurbanlık fiyatları açıklandı
Bingöl`de bu yıl büyükbaş kurbanlıklar 2 bin 500 TL ile 7 bin, küçükbaş kurbanlıklar ise 500 ile 750 TL arasında satışa sunuluyor.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: PKK Özür diledi
Bingöl`deki canlı bomba saldırısını üstlenen terör örgütü PKK, hedefin polis karakolu olduğunu ancak bir kaza sonucu bombaların patladığını belirterek hayatını kaybeden sivillerin ailelerinden özür diledi.

Ali Yıldırım - İLKHA 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir