• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 02 Kasım Çarşamba günü Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

OLAY GAZETESİ: Şanlıurfa`nın Modern Semt Pazarları
Şanlıurfa Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde semt pazarları yaptırıyor. Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, tuvaleti, lavabosu ve mescidi bulunan semt pazarlarında ayrıca belediyeye ait vezneler de bulunuyor. Bu yol içerisinde 7 semt pazarı yapmayı hedefleyen ekipler, bunlardan ikisini tamamladı, üç tanesini de tamamlama aşamasına getirdi.

İPEKYOL: Deprem Dönüşümünde Evi Yıkılacaklara Üç Teklif
Hükümet "Deprem Dönüşümü" seferberliği kapsamında çürük olduğu için evleri yıkılanlara üç seçenek sunacak 1-TOKİ konutlarıyla takası 2-Aynı yerden konut alma 3- çürük evi değerinin üzerinde devlete satma. Takas yapan vatandaşın kirasını da devlet ödeyecek

H.z İbrahim`i Anma Konferansına Yoğun İlgi
Mustazaf-Der Urfa Şubesi tarafından her yıl düzenlenen "H.z İbrahim`i Anlama" konferansının bu yılki buluşmasında konuşan yazar Sait Şahin, "İbrahim Aleyhiselamı anlamak tevhidi anlamaktır" dedi.

Şanlıurfa SEMBOL: Vali Okutan Neden Görevden Alındı, Bozova Kaymakamı Neden İntihar Etti?
CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, TBMM`de Şanlıurfa`da hayata geçirilen KÖYDES Projesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Demir, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin`e, yazılı olarak cevaplaması için bir süre önce intihar eden Bozova Kaymakamı Caner Akgün`ün intihar nedeninin ve Şanlıurfa eski Valisi Nuri Okutan`ın görevden alınmasının KÖYDES Projeleri ile bir ilgisinin olup olmadığını sordu.

Mehmet Demir - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir