• DOLAR 32.459
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Mardin`de Stratejik Yönetim ve Planlama eğitimi başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı`nın Ar-Ge Birimi Projeler Ekibi tarafından hazırlanan ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen ‘Stratejik Yönetim ve Planlama` eğitimi Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu`nda başladı.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman`ın açılış konuşmasıyla başlayan ve üç gün sürecek eğitime, 10 ilçenin şube müdürleri, okul müdürleri, ilçe stratejik planlama kurulu üyeleri ve Ar-Ge Birimi üyeleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, stratejik planların oluşum sürecinde yöneticilerinin yönlendirici olmalarını istedi ve eğitimin faydalı geçmesi için temennilerde bulundu.

Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd Doç. Dr. Arıl Cansel tarafından üç gün boyunca verilecek eğitim sürecinde; katılımcıların “Durum analizinin temel kavramları,  misyon, vizyon ve temel değerler, stratejik amaçların, hedeflerin nasıl belirlenmesi gerektiği ve performans göstergelerinin belirlenmesi” gibi konular işlenecek.

Eğitim sürecinin sonunda idarecilerin görev yaptıkları kurum ve okullarda kalitelinin arttırılması amaçlanıyor. (M. Salih Keskin – İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir