• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Midyat`ta uyuşturucu operasyonunda 6 tutukluma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Midyat ve Nusaybin ilçelerinde 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu 9 kişiye ait adreste yapılan eşzamanlı operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Suç kapsamında adreslerde yapılan aramalarda ise değişik miktarlarda, eroin, dişi hint keneviri, kokain ve esrar ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramalarda uyuşturucu imalatında kullanıldığı iddia edilen tartı ve aletler bulunduğu belirtildi.

Midyat'ın Bardakçı köyünde muhtar ve köy korucusu İsa Ş.'nin de aralarında bulunduğu, Alaalattin D., Cemil Ç., Emrah Ç., İzzettin A., Mustafa V., Bilal A., Savaş Y,. Ferhat A., Nihat A,. Kemal Ş,. Varol Ö., Ferhan A., Hüseyin A., Abdusselam Ş., Murat N., ve Cemal T., gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece İsa Ş., Alaalattin D., Cemil Ç., Emrah Ç., İzzettin A. ve Mustafa V. tutuklanarak Midyat M Tipi kapalı cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Aynı suç kapsamında 17 şüphelinin de uyuşturucu ticareti imal etmek ve ticaretini yapmak suçlarından arandığı belirtildi.  (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir