• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bitlis'te 13 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan ilçesinde farklı tarihlerde yaşanan olaylarına karıştığı belirtilen 13 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada, Tatvan aranan ve 4 yıl 8 ay 7 gün kesinleştirilmiş hapis cezası bulunan İ.P. adlı şahsın yakalanarak cezaevine konulduğu bildirildi.

Örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle aranan ve bir yıl kesinleşmiş cezası bulunan F.İ.'nin yakalanarak cezaevine gönderildiği belirtilen açıklamada, “Polis tarafından ilçede düzenlenen baskınlarda M.E.'nin uyuşturucu ticareti yapmak gerekçesiyle gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Ekipler tarafından umuma açık alanda yapılan uygulamada ise, parada sahtecilik yaptığı belirtilen G.C.'nin gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı kaydedildi. Başka bir asayiş kontrolünde ise üst araması yapılan 4 kişiden S.Y.'nin tutuklandığı bildirildi.

C.T. isimli bir zanlının da Tatvan Devlet Hastanesi’nde hırsızlık suçundan tutuklandığı belirtilen açıklamada, M.N. adlı kişinin de evinde uyuşturucu imal etmek ve ticaretini yapmak suçundan işlem yapılıp tutuklandığı ifade edildi.

İlçede iki ayrı evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak da gözaltına alınan 4 kişi ile başka bir hırsızlık olayında yakalanan 2 kişinin tutuklandığı belirtildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir