• DOLAR 32.21
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2511.704
  • ...
SON DAKİKA
Kesilmek üzere olan el karnına gömüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da elektrik akımına kapılması sonucu vücudunun yüzde 50`sinde 3`üncü derece yanıklar oluşan TEDAŞ çalışanı M.U.(35), 6 saat süren 3 büyük ameliyat ile kesilmek üzere olan el karnına gömüldü. 

M.U, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde yapılan ilk müdahalenin ardından Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Yalçın Yontar tarafından her biri yaklaşık 6 saat süren, 3 büyük ameliyat gerçekleştirildi. M.U.`nun ameliyat sonrası Yanık Ünitesi Yoğun Bakımında devam ettiği belirtildi.

Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, sırt bölgesinde yer alan 3`üncü derece yanık sahalarına gerçekleştirilen operasyon ile bacağından alınan deri greftleri konulduğu, böylelikle elin bozulmuş olan kan dolaşımı yeniden sağlandığı, aynı seansta sol el ve el bileği karın bölgesine gömülen hastanın başarılı bir operasyon geçirdiği ifade edildi.

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen bu operasyon ile bir ilke imza atılmış oldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir