• DOLAR 32.261
  • EURO 34.93
  • ALTIN 2429.982
  • ...
Bingöl'de 69 köy yolu ulaşıma kapandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl ve genelinde kar yağışı yüksek kesimlerde hayatı olumsuz etkiliyor. Yollarda seyir halinde bulunan araçlar, ulaşımda güçlüklerle karşılaştı.

Çevre iller ile ulaşım güçlükle sağlanırken, Bingöl-Diyarbakır karayolu Tapantepe mevkide yoğun kar yağışı nedeniyle onlarca araç ilerlemekte zorlandı. Araçlar, yollarda bulunan karayollarına ait karla mücadele ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

Bingöl-Erzurum, Bingöl-Diyarbakır ile Bingöl-Elazığ arasında kalan bazı bölgelerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlandı. Yollarda mahsur kalan araçlar ise, Karayolları 84. Şube şefliğine bağlı karla mücadele ekiplerince kurtarıldı.

 Kar yağışı nedeniyle 69 köy yolu ulaşıma kapandı

Bingöl’de etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yüksek kesimlerde ve ilçelerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 69 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtilerek, kapalı yolların açılması için yoğun bir şekilde ekiplerin çalıştığı ifade edildi.   (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir