• DOLAR 32.236
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2513.49
  • ...
Batman 2015 Kutlu Doğum Mevlidi 12 Nisan'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Kutlu Doğum Etkinliklerinin 2015 program tarihleri netleşmeye başladı.

Birçok yerden yüzbinlerce Peygamber sevdalısını bir araya getiren Kutlu Doğum etkinlikleri için heyecanla beklenen tarihler netleştikçe kamuoyuyla paylaşılmaya başlandı.

Konuyla ilgili Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Beşir Şimşek, yaptığı açıklamada, 2015 Batman Kutlu Doğum Mevlid etkinliğinin 12 Nisan'da otogar yanında bulunan Mevlid Alanı'nda yapılacağını belirtti.

Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Şimşek, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene olduğu gibi bu sene de memleketimizin tamamında, ilçe ve köylerinde kutlu doğum etkinlikleri tertiplemeye devam edeceğiz. Batman olarak şimdiden resmi başvurumuzu yaptık. Bir aksilik çıkmadığı taktirde inşallah temennimiz odur ki hiçbir aksilik çıkmaz, 12 Nisan’da yine her zamanki gibi Batman halkına yakışır, muhteşem bir şekilde, meydanda yine Peygamber Efendimizin kulu doğumunu tebrik edeceğiz. Şimdiden halkımızda bu heyecanın oluşması ve doruğa çıkması için  yavaş yavaş adımlar atılıyor. ‘Eşsiz Önder Hz. Muhammed (sav)’ adıyla Batman Kutlu Doğum tarihini 12 Nisan olacağını bütün halkımıza duyuruyoruz. Rabbim hayırlara vesile etsin, inşallah şimdiden mübarek olsun.” şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir