• DOLAR 32.56
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2437.989
  • ...
Gaziantep`in en geniş yolu trafiğe açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in en geniş yolu olma özelliği taşıyan, yolun açılmasının kendilerini memnun ettiğini belirten sürücüler, kilometre olarak uzak olsa da,  trafik  sıkışıklığı olmadığından dolayı ulaşımın rahat olduğunu ifade ettiler.

Gaziantep Üniversitesi`nden Batıkent Mahallesi`ne bağlantı sağlayan yol, trafik akışını hızlandırdığı gibi, aynı zamanda ulaşımı da rahatlattı. Ulaşımı kolaylaştırıp bağlantı sağlayan 4 kilometrelik  yolda, 3 şerit de park alanı bulunuyor.

Taksi şoförlüğü yapan bir sürücü, daha önce İbrahimli yolunu kullandığını, ancak 51 nolu cadde yapılınca sürekli burayı kullandığını ifade ederek, “Bana göre Gaziantep`in en güzel ve kullanışlı yolu. Kilometre olarak biraz uzak oluyor ama hiç trafiğe takılmadan gideceğimiz noktaya çabucak ulaşıyoruz. İleride belki yine sıkışıklık olabilir ama, şu an en kullanışlı yol. Gaziantep`in her tarafına buradan rahat bir şekilde gidebilirim.” diye konuştu.

Kilis`ten Gaziantep`e Suriyeli hastaları taşıdığını belirten bir şoför ise, “Ben her hafta Kilis`ten Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi`ne hasta taşıyorum. Dolaysıyla bu yolu çok kullanıyorum. Daha önce bu yollarımızda sıkıntı vardı. Ancak şimdi çok güzel ve kullanışlı olmuş.” dedi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir