• DOLAR 32.542
  • EURO 35.525
  • ALTIN 2434.392
  • ...
Bursa Basın ve Enformasyon İl Müdürü görevinde istifa etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Haziran'da yapılacak olan 25. inci dönem TBMM Milletvekilliği seçimlerinde, Bursa Milletvekili aday adaylığı için  Bursa Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü görevinden bugünden itibaren istifa eden Akarkaya yaptığı basın açıklamasıyla aldığı kararı duyurdu.

Bu kararı almasında ki en büyük etkeni anlatan Akarkaya, “Bir sevda uğruna çıktığım bu yolda, Bursa’mıza daha iyi hizmet edebilmek, Bursa’nın hak ettiği yatırımlardan gerektiği kadar istifade edebilmesini sağlamak hedeflerim arasındadır. Ulu Şehir Bursa’mızın sorunlarının Meclis çatısı altında çözümlenmesi ve tabi bunun yanında içinizden biri olarak, yazılı, görsel, işitsel ve yeni medya dediğimiz internet gazeteciliğinin sorunlarının da TBMM’ne taşınması ve sorunların çözümlenmesi noktasında gereken gayreti göstereceğimden hiç kuşkunuz olmasın. Makam ve mevkilerden önce hizmetin bizatihi kendisi önemlidir. Yeni Türkiye yolunda bu yola revan olmak her makam ve mevkiden kıymetlidir. Aday adayı olarak yerel parti örgütünden Genel Merkezimize kadar teşkilatlarımız bize bu ailede hangi görevi layık görürse biz o görevi onların güvenine layık olarak yapmakla mesulüz. Bizim niyetimiz halisane ve sarihtir, inşallah sonuçta hayrolur.”dedi.

Basın mensuplarını da halkın gözü kulağı olarak nitelendiren Akarkaya, “Basın mensupları olarak sizler bizim gözümüz kulağımız olarak görevlerinizi yerine getirmektesiniz. Vatandaşlarımızın ortak ihtiyaçlarının karşılanması noktasında, kamuoyunun ortak sesi olan basın mensuplarımıza da önemli görevler düşmektedir. Sizlerin de desteği ile hep birlikte Bursa’mıza, ülkemize ve milletimize hizmet etme yolunda dirsek teması içinde olacağız. Bu vesile ile sizlerin de hoş görüsüne sığınarak, bu kutlu yürüyüşte kıymetli desteklerinizi bekliyor, içtenlikle teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir