• DOLAR 32.639
  • EURO 35.55
  • ALTIN 2437.174
  • ...
Mardin tanıtım günlerinde katkısı olanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Feshane’de 5-8 Şubat tarihleri arasında yapılan Mardin tanıtım günlerinde yaşanan büyük katılım ve tanıtımda emeği olan sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve organize sanayi bölgesi iş adamlarına Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından plaketle ödüllendirildiler.

Kızıltepe Kaymakamlığında düzenlenen plaket töreninde açıklamada bulunan Kaymakam Ermiş şunları söyledi: “5 – 8 Şubat tarihleri arasında İstanbul Feshane’de Mardin tanıtım günleri düzenlendi. 4 günlük bir programdı önce kahvaltıda basın tanışma programı yapıldı ve istiklal caddesinde yürüyüş programı gerçekleştirdik. Katılım çok güzel oldu Mardin’in tanıtımı açısından güzel geçtiğini düşünüyorum çünkü ziyaretçi rekorları ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırdığını öğrendik. Biz de Kızıltepe olarak en iyi stant ödülünü aldık. Bu bizi memnun etti. Oda başkanlarımızın ve organize sanayi bölgemizin çok ciddi katkıları oldu kendilerine plaket verdik teşekkür ettik onun için buraya davet ettik. İnşallah bu Kızıltepe’yi daha güzel tanıtma noktasında  sivil toplum kuruluşlarımızla çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Plaket alanlar tanıtım için her zaman hazır olduklarını ve plaket için Kaymakama teşekkür ettiklerini söylediler.  (Mehmet Aslan - İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir