• DOLAR 32.575
  • EURO 35
  • ALTIN 2449.144
  • ...
Yolcu minibüsü kaza yaptı: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar ilçesi Toptancılar sitesi kavşağında aşırı hız yaptığı iddia edilen 21 M 0001 plakalı minibüsün, kavşaktan dönen 56 KA 322 plakalı otomobile çarpması sonucu meydana kazada biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Saat 11.45 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve araçta bulunan bir kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken ismi Erkan olduğu öğrenilen minibüs şoförünün ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı görüldü.

Otomobile çarpan yolcu minibüsü, daha sonra kaldırıma çıkarak durabilirken, kaldırımda yürüyen bir vatandaşsa son anda minibüsün altında kalmaktan kurtuldu.

Olay yerine gelen ambulans, yaralıları Diyarbakır Selahattin Eyyubi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırırken, gelen çekiciler ise kazaya karışan araçları yoldan kaldırdı.

“Trafik ışıkları çalışmıyordu”

Minibüsün altında kalmaktan kurtulan vatandaş kazayı şöyle anlattı: “Burada trafik ışıkları çalışmıyordu ve 21 M 0001 plakalı şehir içi minibüsü ışıklardan süratli geçmek istedi. Minibüsün geçtiği esnada kavşaktan karşıya geçmek isteyen 56 K 322 plakalı otomobile çarptı. Minibüs otomobile çarptıktan sonra kaldırıma çıktı ve kaldırımdaki direğe çarparak durdu. Kaldırımdaki direk olmasaydı bana dahi çarpacaktı. Daha sonra otomobilde bulunan şoför ağır yaralanırken yanındaki bayan ise hafif yaralandı.” diye konuştu.

“Eğer bu haberi yayınlarsın, sonucuna katlanırsın”

Minibüs sürücüsünün yakınları olduğu tahmin edilen kişilerin basına engel olması ve minibüsün plakasını sökmesi dikkatlerden kaçmadı.

Trafik kazasını görüntülemek isteyen basın mensuplarını tehdit eden ve minibüs şoförü olduğu tahmin edilen biri ise, “O çektiğiniz görüntüleri haber yapmayacaksınız. Eğer yapacak olursanız, sonucuna katlanırsınız.” diyerek tehditler savurdu.

Minibüsteki bir başka kişi ise, “Seni tanıyorum. Eğer bu haberi yayınlarsın, sonucuna katlanırsın.” diyerek polisin yanında tehdit etti.   (M.Sıddık Bilge, Ali Adiyaman - İLKHA)                      

Bu haberler de ilginizi çekebilir