• DOLAR 32.54
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2454.82
  • ...
“Batı, “Peygambere Saygı Mitingi`ne” bakarak ibret alsın”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fransa`da çizilen karikatürler üzerinden Peygamber Efendimize yapılan hakaretlere tepki gösteren Gaziantepli vatandaşlar yapılanların kesinlikle basın ve fikir özgürlüğü ile alakasının olmadığının altını çizerek, Batının bu gün Diyarbakır`da düzenlenecek “Peygambere Saygı Mitingi`ne” bakarak İslam`ın kutsallarına dil uzatmadan önce bin kere düşünmesi gerektiğini belirttiler.

 “Bunun basın özgürlüğü ile bir alakası yoktur”

Batının Peygamber Efendimize yapılan bu çirkin saldırıyı lanetle kınadığını belirten Muhammed Yıldız, “Peygamber Efendimize yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Özellikle bu çirkin hakarete destek veren Cumhuriyet gazetesini de kınıyorum. Eğer İslam`ın kutsallarına dil uzatanlara hakkıyla cezalarını bulsa kimse alemlere rahmet olarak gönderilen Peygambere dil uzatamaz. Peygamberimize dil uzatılmasını, bir Müslüman olarak kabul edemeyiz. Bunun basın özgürlüğü ile bir alakası yoktur.” dedi.

“Batı bu gün Diyarbakır`da düzenlenecek “Peygambere Saygı Mitingi`ne” bakarak ibret alsın”

İslam`ın ve Müslümanların hiçbir zaman ve hiçbir yerde sahipsiz olmadığını belirten İhsan Alpyürük, “ Burada aslında batının ne kadar korkak ve ikiyüzlü olduğunu görüyoruz. 1400 yıl önce gönderilen bir zattan korkmuyorlar, O zatın davasının büyümesinden korkuyorlar. Tüm dünyaya yayılmasından korkuyorlar. Çünkü artık insanlar onların ikiyüzlü olduğunu biliyor. Eli kanlı Netanyahunun yalancı bir kişi olduğunu biliyor. Artık her ne kadar istediğimiz düzeyde olmasa da İslam`a ve değerlerine dil uzatıldığında Müslümanlar seslerini çıkarıyorlar. Batı bu gün Diyarbakır`da düzenlenecek “Peygambere Saygı Mitingi`ne” bakarak ibret alsın. İslam`ın kutsallarına dil uzatmadan önce bin kere düşünsün.”ifadelerine yer verdi.

“Bu hakarete inşallah en güzel tepki bu gün verilecektir”

Tüm Müslümanların ortak bir tepki vermesi gerektiğini belirten Ömer Kılınç ise, “Biz Müslümanlar için malımızdan, canımızdan ve dünyadaki her şeyden daha değerli olan Peygamber Efendimize yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu hakaret basın özgürlüğü ve fikir özgürlüğü denilerek İslam`ın değerlerine dil uzatamaz. Bu yapılan düpedüz İslam`a ve Müslümanlara bir hakarettir. Peygamber Efendimize bir hakarettir. Bu hakarete inşallah en güzel tepki bu gün verilecektir. Müslümanlar bu tür çirkin saldırılar karşısında ortak bir vererek seslerini yükseltmelidir.”şeklinde konuştu.

“Peygamberin Sevdalıları bu alçak hakarete en güzel cevabı vermişti”

Peygamber Efendimize yapılan bu karikatürü çizenleri ve yayınlayanları lanetlediğini belirten Yasin Çevik, “Peygamber Efendimize yapılan bu çirkin saldırıyı bir Müslüman olarak bizler aslan kabul etmiyoruz. Bunu yapanları Allah`a havale ediyoruz. İslam düşmanları fırsatını buldukça İslam`ın kutsallarına hakaret etmekten vazgeçmelidir. Bu İslam düşmanları daha öncede böyle bir alçakça hakarette bulunmuştu. Fakat Allah`a hamd olsun Peygamberin Sevdalıları bu alçak hakarete en güzel cevabı vermişti.”ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

“Peygambere dil uzatmak ancak alçaklıkla nitelendirilir”

Fransız Charlie Hebdo dergisini ve onun taşeronlarını kınadığını ifade eden Ahmet Demir ise, “Alemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygambere dil uzatmak ancak alçaklıkla nitelendirilir. Bu saldırılar ilk olmadığı gibi sonda olmayacak ikiyüzlü batı ve ülkemizdeki taşeronları ne zaman İslam`a dil uzatmadılar ki? Bunlar ilk defa olmuyor. Müslümanlar böyle sessiz kaldıkları müddetçe, bu saldırılar artarak devam edecektir.”diyerek tepkisini dile getirdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir