• DOLAR 32.575
  • EURO 35
  • ALTIN 2449.144
  • ...
Batman'da hırsızlık olaylarıyla ilgili 4 çocuk yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da farklı tarihlerde işyeri ve motosiklet hırsızlığı ile kapkaç olaylarına karıştıkları iddiasıyla 4 çocuğun yakalanarak haklarında adli işlem yapıldığı belirtildi. Olaylarda çalınan malzemelerin de ele geçirilerek sahiplerine teslim edildiği kaydedildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; erkek kuaföründen 3 adet LCD monitör çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 18 yaşından küçük 2 şüphelinin yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldığı belirtildi. İşyerinden çalındığı belirlenen monitörlerin sahibine teslim edildiği bildirildi.

Yine Batman’da meydana gelen motosiklet hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüphelinin çalmış olduğu motosiklet ile birlikte yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldığı ifade edildi, çalınan motosikletin ise sahibine teslim edildiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, Belde ve Çamlıtepe mahallelerinde meydana gelen 2 ayrı kapkaç olayını gerçekleştirdiği belirtilen yaşı küçük bir şüphelinin yakalanarak adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamanın sonunda ise, yapılan ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve tek taraflı kazaya yapıp takla atan araç içerisinden 11 bin 580 paket gümrük kaçağı sigaranın ele geçirildiği, kaçan şüphelilerin tespitine yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir