• DOLAR 32.382
  • EURO 34.684
  • ALTIN 2399.013
  • ...
Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Azmi Çelik başkanlığında Valiliğin Toplantı Salonunda 'Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Koordinasyon Kurulu' toplantısı yapıldı.

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Defterdarlık, İl Özel İdaresi, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Gümrük İl Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Vali Çelik’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda, icracı kurumların konuya ilişkin 2014 yılında yapmış olduğu faaliyetler değerlendirilerek, yapılmış olan bu çalışmaların ve eylem planında yer alan faaliyetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürülmesi için yapılması gerekenler görüşüldü.

Çelik konuşmasında vergi gelirlerinden önemli kayıplara sebep olan, suç örgütlerinin finansmanına kaynak sağlayan, toplumun sağlığını tehdit eden, sektörde rekabeti engelleyerek kamu düzenini doğrudan etkileyen, doğaya ve araçlara zarar vererek önemli bir sorun haline gelen ve  standartlara uygun olamayan akaryakıt kaçakçılığının azaltılması için mücadele edilmesinin gerektiğini belirtti.

Çelik, akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eylem planı doğrultusunda çalışmaların etkin bir biçimde yürütülmesini istedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir