• DOLAR 32.588
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2459.205
  • ...
Diyarbakır'da PTT binaları yenileniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PTT Başmüdürü Abdülkadir Bedir, müşteri taleplerini en üst seviyede tutarak teknolojinin hızla gelişip değiştiği bu çağda, yeni projelerle daha verimli olmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Bütün personelleriyle her türlü yeniliğe hazır olduklarını belirten Bedir, "Sorunların çözümü için gerekeni yapmaya hazırız. Bölgemize, ilimize yakışır binalar yapıp, ihtiyaç dâhilinde yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. Misyonumuz halkımıza çağdaş teknoloji ve güçlü kadromuz ile ekonomik, güvenli, kaliteli hizmet sunabilmektir." dedi.

"Halkımızın talepleri bizler için önemli"

"Bölgemize ve ilimize yakışır binalar inşa etmek istiyoruz" diyen Bedir, amaçlarının müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyerek, onların ihtiyaç ve beklentilerini ön plana çıkaran kalite yönetim sistemini uygulamak olduğunu belirtti. Bedir, "Dicle ilçesinde merkez PTT binası yıkılarak yeni bina inşaatına başlandı, Yenişehir ilçesi PTT binamız yıkılacak, yeni bina için çalışmalarımız devam etmekte, Kayapınar ilçesi PTT merkezi genişletme projemiz başladı." ifadelerine yer verdi.

Diğer illerde de çalışmaların devam ettiğini belirten Bedir, ‘Siirt, Çüngüş, Silopi, Mardin, Siirt, Batman’ da da benzer çalışmaların projelerin devam ettiğini söyledi.

2015 yılı ile birlikte PTT 175. yılını kutluyor

Tüm imkanlarıyla halka daha verimli olabilmek için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Bedir, “Kapımız her zaman açıktır halkımızın ne sorunu olursa olsun yeter ki, bize bildirsinler çözüm için gerekeni yapacağız  inşallah. Daha yeni şubeler açacağız. Eski yapıları yıkıp yeni yapılarla bölgemize ilimize halkımıza yakışır bir PTT şubeleri açacağız. Yeni açılacak şubelerimiz olacak  yani ihtiyaç duyulan yerlere yeni şubeler açmaya devam edeceğiz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir