• DOLAR 32.575
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2458.984
  • ...
Batman`da icazet merasimi hazırlıkları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da İslami ilimler alanında verilen eğitimlerini tamamlayarak İcazet almaya hak kazanan 78 âlime kız için,  18 Ocak Pazar günü düzenlenecek   olan büyük icazet  merasimi için  hazırlıklar  hızla devam ederken, kent merkezine icazet afişleri asıldı.

Afişlerde,‘78 kızımız daha icazet alıyor` yazılırken, icazet töreninin 18 Ocak Pazar saat 12.00`da, Pazaryeri Mahallesi Vural Düğün Salonu`nda yapılacağı belirtiliyor.  

2014 yılında 144 öğrencinin icazet aldığı ve kamuoyunda büyük heyecan uyandıran ayrıca mütedeyyin bölge halkı tarafından büyük takdir toplayan icazet programından sonra, bu yıl da  18 Ocakta düzenlenecek olan icazet merasiminde, medrese eğitimlerini başarıyla tamamlayan 78 âlime daha icazetlerini alacak.

“İcazet merasimine tüm bacıları bekliyoruz”

İcazet  merasimi hazırlıkları hakkında bilgi veren Alimler ve Medreseler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Altun, “Programla ilgili olarak tüm hazırlıklar tamamlandı. İlme ve medreselere yakışır bir merasim olacağına inanıyoruz. İlmin ve medreselerin kıymetini bilen Batman halkımızın onur duyacağı bu icazet merasimine tüm bacıları bekliyoruz.” dedi. (M.Sait Çelik-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir