• DOLAR 32.565
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2449.12
  • ...
Engelli çocuk günlerdir kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir akrabası ile birlikte 11 0cak`tan itibaren kayıp olan engelli 17 yaşındaki Şakir Seskir`in babası kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor. Emniyete ve savcılığa başvuruda bulunduğunu söyleyen baba Adil Seskir, günlerdir tüm uğraşlarına rağmen çocuklarını bulamadığını ifade etti.

11 0caktan bu yana kayıp olan engelli Şakir Seskir ve bir akrabası tüm uğraşlara rağmen hala bulunamadı. Engelli çocuğun babası Adil Seskir ise çaresizce gittiği tüm kapılardan eli boş olarak döndüğünü ifade etti.

Emniyete ve savcılığı da başvurduklarını belirten Baba, “Oğlum bir akrabamız olan Kamuran ile birlikte 11 Ocaktan bu yana kayıptır. Bitlis`e bağlı Güroymak ilçesinde kaybolan çocukları günlerdir aramamıza rağmen bulamadık. Oğlum engelli ve raporları var. Görenlerin veya herhangi bir şey duyanların emniyete giderek veya bana telefondan ulaşarak haber vermelerini istiyorum.” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Emniyete ve savcılığa da başvurduğunu anlatan baba Adil Seskir, oğlunu görenlerin veya yerini bilenlerin 0 536 854 29 76 nolu numaradan kendisine ulaşmasını istedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir