• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Başarılı öğrencilerden Batman Milli Eğitim Müdürüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Gençlik Derneğinin düzenlediği Siyer-i Nebi sınavı ve spor dalında başarılı olan Batman Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Mehmet Konak ve öğretmenleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, AGD İl Başkanı Lokman Özkan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Işık da hazır bulundu.

Öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Çelik; “Güzel bir organizasyon ve yarışma oldu sizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. İnancımızın ilk emri ‘oku’, bu açıdan okumayı ve bilgiye ulaşmayı öğrendiğimiz okul, bizim için önemlidir. Ancak unutmayalım, eğitim sadece 4 duvar arasında olacak diye bir kural yok. Her yerde her ortamda ve fırsatta bilgiye ulaşmak için okumalı ve gayret göstermeliyiz.” dedi.

Çelik, “Türkiye geneli yapılan yarışmalarda, aldığınız başarılar bizi çok mutlu ediyor. İnanıyorum ki bu azminiz ve enerjiniz sizi hem akademik hem de hayatın diğer alanlarında başarılı kılacaktır.  Batman’ın insanı çok zeki ve başarıya ulaşma yolunda, okumaya olan arzusu çok üst seviyede, bu da hepimizi mutlu ediyor.” diye konuştu.

Ziyaret sırasında duygularını dile getiren öğrenciler ise “Siyer-i Nebi  sınavı peygamber efendimizi daha iyi tanıma fırsatı sağladı, bilgimizi arttırdı” diye konuştular.

Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Çelik öğrencilere kitap hediye etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir