• DOLAR 32.552
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2448.868
  • ...
Davutoğlu: 'CHP, Şişli'de mafyadan güç aldı'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Partisinin Edip Buran Spor Salonunda düzenlenen Mersin İl Kongresinde katılan Davutoğlu,140 büyükelçi ile Mersin’de toplantıda iken 19 Ocak sabahı birilerinin karanlık odaklardan aldıkları talimatla Suriye’ye yardıma giden MİT TIR’larına operasyon yaptığını söyledi.

Başbakan, 7 Şubat’ta MİT Müsteşarı’nın sorguya çağrılması, 17-25 Aralık'taki karanlık operasyonlar, 19 Ocak'taki MİT TIR'larına baskın, 27 Mart'ta Dışişleri Bakanlığı’nın dinlenmesinin hep aynı çizginin ürünü olduğunu kaydetti.

Sarıgül, saltanat kurmaya çalışmış

Şişli Belediyesi’nde yaşananlara da değinen Davutoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “CHP, Cumhuriyet’in partisi diyorlar ama Şişli'de meğer Mustafa Sarıgül’den oğluna intikal eden bir saltanat kurmaya kalkmışlar. Bir CHP’li vekil çıkıp ‘Paralelcilerle işbirliği yaparak hata yaptık’ dedi. Bütün defterler birer birer dökülüyor ortaya. Bunlar güçlerini milletten almazlar. CHP her zaman gücünü sadece darbecilerden, paralelcilerden, vesayetçilerden almıştır. Şimdi de Şişli’de mafyadan güç alıyorlar. Onlar kendi partilerinde hizipçilik oyunu oynarlar, başka da bir şey yapamazlar. Nasıl bir yapı ki millete ümit vermiyor. Kendilerine güveni yok. Millete güveni yok. Kılıçdaroğlu’na ‘gelecek dönem iktidar olur musunuz?’ diye soruyorlar. Ümidi yok. Ama bir taraftan da bize bir 4 yıl verin diyorlar. 8 ayda Şişli'yi ne hale getirdikleri belli. 8 ayda Şişli'yi böyle tarumar edenler milletin emanetini alsalar 4 dakikada bu ülkeyi ne hale getirirler.”  (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir