• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Muş özel idare memurlarına zam
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan 121 memurun maaşlarına yüzde 10 ila 15 oranında maaş artışı uygulandı. Muş Valiliğinde gerçekleşen anlaşmada, Muş Valisi Muş Valisi Vedat Büyükersoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeymus  Yentür  ile Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendika Genel Başkanı Mürsel Turbay hazır bulundu. 

Bem-Bir-Sen Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendika Genel Başkanı Mürsel Turbay, fiyat artışındaki gayenin memurun durumunu iyileştirerek ve paralel olarak performansı biraz daha arttırmak olduğunu söyledi.

Turbay, “Gayemiz, sosyal denge sözleşmesi Türkiye genelinde İl Özel İdarelerimizde çalışan personellerimizin durumlarını biraz daha iyileştirmek, performansını artırmaktır. Amaç, bunun yanı sıra üretimine katkı sağlamak, daha fazla proje üretmek ve verimi artırmak amacıyla işverenle iş gören arasındaki bu güzel diyalogun devam etmesi ve çalışmaların daha verimli olması içindir. Türkiye genelinde 4688 sayılı toplu sözleşme yasasına göre bu sözleşmeyi imzalıyoruz." dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir