• DOLAR 32.517
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2439.876
  • ...
Muhtarın girişimleri sonucu 2 bin adet kitap geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karlıova’nın Toklular köyü İlk ve Ortaöğretim okuluna köy muhtarının girişimleri sonucu Araştırmacı Yazar Mahmut Akyürek tarafından 2 bin adet ön hazırlık kitapları gönderildi.

Köy muhtarı Fesih Kışlakçı’nın girişimleri sonucu, aslen Karlıovalı olan araştırmacı Yazar Mahmut Akyürek tarafında köyde okuyan öğrencilere 2 bin adet ön hazırlık kitapları geldi. Gönderilen kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız ve köy muhtarı Fesih Kışlakçı tarafında öğrencilere dağıtıldı.

Konu hakkında konuşan Muhtar Kışlakçı, “Öğretmenlerimiz gereken eğitimi ve yardımları öğrencilerimizden esirgemiyor, onların fedakârlıkları göz önünde. Bende çorbada tuzum olsun diye köylümüz olan Yazar Mahmut Akyürek ile görüşerek öğrencilerimize destek vermelerini talep ettim. Kendisi sağolsun bizi kırmadı ve öğrencilerimize ihtiyacı olan tüm ders kitaplarını gönderdi. Buradan kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız ise “Yazarımız Mahmut Akyürek’e öğrencilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Böylesi memleketini düşünen hemşerilerimizin olması bizi ciddi manada sevindiriyor.” dedi.

Okul Müdürü Hüsamettin Poyaz, “Köy Muhtarımız bizimle beraber öğrencilere çok düşkün, daha önceleri de okulun onarım ve temizliğinde bize defalarca yardım etti. Bütün sorunlarımıza destek olmaya çalıştı. Öğrencilerimiz için kitap girişiminde bulunduğu için kendisine teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir