• DOLAR 32.578
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Müteahhitler bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplantıya, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer ve dernek üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Rıdvan Köksüzer, “Müteahhitlerin çalışma ortamlarını kolaylaştırmak adına yapılan projeleri Belediye ile birlikte değerlendireceklerini belirtti.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, yaptığı projeleri görsel sunum şeklinde dernek üyelerine tanıttı. Fadıloğlu, özellikle Müteahhitlerin çalışma ortamlarını kolaylaştıran yol açma çalışmaları ve imara açılan bölgeler ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantının kendileri açısından verimli geçtiğini dile getiren Dernek üyeleri, “Gerek İbrahimli 2 bölgesi için, gerek diğer bölgelerde yapılan çalışmalarla ilgili  bilgiler edindik. Toplantıya katılan tüm dernek üyelerimiz kafalarında oluşan soruları dile getirdiler. Şehrimizin selameti açısından, sağlıklı bir imar açısından ve sağlıklı bir çalışma ortamı açısından gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü aldık. İnşallah bundan sonra da müteahhit arkadaşlarımız ve sektörümüzde iş yapan firmalar, daha rahat bir şekilde çalışmalarını sürdürecektir.”dediler.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir