• DOLAR 32.444
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2445.013
  • ...
İŞKUR Diyarbakır Müdürlüğünde istihdam değerlendirmesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce düzenlenen İşbaşı Eğitim Programları ve Toplum Yararına Programlarını (TYP) rutin olarak takip etmekle yükümlü olan Diyarbakır İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Denetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen İŞKUR Diyarbakır il müdürü İsmail Koç yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yaptılar.

Her dönem rutin olarak, İşbaşı Eğitim Programları ve Toplum Yararına Programlar kapsamında mesleki Eğitim Kursları, Engelli Kursları gibi programların açıldığı belirtilen toplantıda, bu programların denetimlerinin de her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirildiği ifade edildi.

İl  İstihdam ve Mesleki Eğitim Denetim Kurulu üyeleri olan; Maarif Müfettişleri, MEB Temsilcileri, İŞKUR Temsilcileri ile İl Müdürü İsmail Koç’un katılımıyla, İl Müdürlük hizmet binasında düzenlenen toplantıda, İŞKUR Diyarbakır İl Müdürlüğünce açılan ve halen devam eden TYP ve Kurs programlarının denetim süreci ve Kurumsal işleyişle ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir