• DOLAR 32.532
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2404.314
  • ...
Diyarbakır'da yaşlı adama infaz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde ismi öğrenilemeyen 65 yaşındaki bir şahıs, oturduğu apartmanın girişinde kafasına silahla sıkılarak öldürüldü.

Olay bu gün saat 15.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi 432’inci Sokak'ta bulunan bir apartmanın girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre olay, 65 yaşlarında ve İsmi öğrenilemeyen şahsı apartman girişinde yerde uzanmış halde bulan komşuları şahsın önce yere düşerek beyin kanaması geçirdiğini düşünerek olaya müdahale etmek istediler. Ancak hareket ettirdiklerinde şahsın arkasından kafasına silahla bir el ateş edildiğini ve yaşlı şahsın yaralı olduğunu gördüler. Olay yerinde bulunanların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis ambulansla şahsı alarak Diyarbakır Dicle Üniversitesi acil servisine götürdüler.

Şahsın hastaneye götürülürken hayatını kaybettiği ifade edildi.

Olay yerinde bulunanlar kendilerine silah ses gelmediğini, sadece yerde gören bir komşusunun kendilerine haber vermesinden sonra yanına gittiklerini ve yerde yaralı olarak bulduklarını söylediler. Görgü tanıkları yerde yatan yaşlı şahsın yanında bir adette boş kovan bulunduğunu sözlerine eklediler.

Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir