• DOLAR 32.577
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2456.575
  • ...
Cizre`yi çözüm secdesinden vurdular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüda kimin kan tiryakisi olduğunu görüyor!
Kalbini sıkı giyin ki şeytanın soğuğunda üşüme. Bazıları kan gördüğüne define bulmuş gibi sevindi. Bozdurup bozdurup namlu ucunda harcayacakları beden buldular kan sarrafları. İç hatlarımıza en dahili dua “ Allah sapladığınız mayınları, döşeyenin ruhunda patlatsın” .  Şu mevsimin stajyer kandan adamları lapa lapa ölüm yağdırırken Allah şimşeğini gaddarlığınıza çaksın çaksın ki karanlığın kaç mazlumun kefeni olduğunu anlayasınız. 

Mazlumun meşalesi Halid Meşal. İçinde kaç Filistin ağıdıyla geldi, kaç çocuğun Dünya`ya kapalı Cennete açık gözlerini getirdi bize, kaç annenin evlatsız kucağından selam getirdi. Yetim kursaklardan haber almak istemezsin çünkü kan yutkunmayı seversin.  O geldi sen kudurdun.. Salyanı kutsadın. Evlere ateş yoğurdun , o çocuklara eksik babalı evler bıraktın. İsrail köpekleri Cizren yandığında keyifle havladılar çünkü farksızdın.

Şimdi soru soralım. Bu kan şenliğinde Emniyetinden Belediyesine neden ACİZRE kaldınız?  Kimse kusura bakmasın bu kan köpeklerinin uğultusu Hamas Lideri Meşal`in evine yani evimize gelmesiydi. Allah`ın planını bozmak isteyen bozguncuların yarım ağızlarından sıçrattığına ben tesadüf demem. Halid Meşal üzerine sinen mazlum ağıtlarını bize getirdi. Oradaki katliama ateş değil el açıp dua edenler, bu köpekleri kudurtuyor özeti bu. 

Cizre`de.. Hedef ne? Secde... Ben buna çözüm süreci değil çözüm secdesi diyorum. Evlerindeki ateşi sadece Allah`a şikayet eden yüzü kıblede eskimiş, kürt kardeşlerimizi hedef alan süreci değil secdeyi vuruyor farkında mısınız?  Orası Suriye değil, Cizre.. Gazze değil Cizre.. Sizin çocukların kursağına namlu indiren, ölüm gazlarını kadehte seven Esed hayvanlığından ne farkınız kaldı? Sizin Mescidi Aksa içinde ayet kurşunlayan İsrail`in ayaklı leşlerinden ne farkınız kaldı? Böyle mi gelecek kardeşlik. Çocuklarını hangi eteğinin altına saklayacağını şaşırmış Hamile bir anneyi tarayarak mı barış gelecek.

Kandilli ve İmralı arasında pinpon sürecinin faturası daha kaç kefeni süsleyecek acaba? Hüda Parlı kardeşlerim diyorum evet kardeşlerim diye yazan ellerimden öpüyorum. Onların silahı bırakan duaya sarılan alınları kardeşliğin terini atarken sen süreci de secdeyi de kurşuna diziyorsun. Yasin`i Hasan`ı Mehmet`i unutursak bırak kalbimizi ümmet kurusun! Elindeki kurban eti poşetinin içine iç ettiğin Yasin`in yağızlığını,   unutursak cayır cayır kurusun vicdan..

Başaramayacaksınız! Sizi paralel gazlamayla sokağa dizen münafık çete de duysun.  Başaramayacaksınız. Bir Yasin`i balkonlardan atıp yere çakan o gaddarlığınızı başka Yasin`lerin ölüleriyle güldürmeyeceğiz.

Ya Allah! Ya Hüda! Senin zalimlere kurduğun tuzaklar şahit olsun ki Kabiller ürüse de Habiller yürüyecek. Kardeşi kardeşe kırdıran, kardeşine ölüm biçtiren bu cellatlardan ruhumuzu, doğumuzu temizle. Biliriz ki cennetin de büyük cehennemin de..

Bu haberler de ilginizi çekebilir