• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Nur Düşmanları, Bu Nuru Söndüremeyeceksiniz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Zülfi Tan / Haber Yorum

Cizre`nin Nur Mahallesine saldıran nur düşmanları! Bu nuru söndüremezsiniz! Ey büyük şeytanın küçük askerleri, ey Amerika ve batının içimizdeki piyonları, biliyoruz ki İslam`a karşı savaş ihalesi size kalmış. Kürdistan diyarında israile müteffik olma görevi size verilmiş. Bu projenin önünde engel olarak gördükleri Hüda Par ve gönüllülerne, Hizbullah Cemaati ve yandaşlarına, sizi tasvip etmeyen mütedeyyin halka boyun eğdirme görevi size verilmiş. Siz de bu görevi cana minnet kabul ederek anında harekete geçtiniz. İnsanları yakıp öldürmekten, silahla taramaktan, evleri ve işyerlerini talan etmekten geri durmadınız.

Ey İslam düşmanları! Siz şimdiye kadar bu büyük şeytana tabi olanların iflah olduklarını ve amacına ulaştıklarını gördünüz mü? Zamanı geldiğinde piyonlarını bir bir harcayıp son tekmeyi de onların vurduğunu hala anlamadınız mı? Seni kardeşinle, akrabanla, komşunla düşman ettikten sonra terk edip gittiğini hala görmedin mi? Seni sana düşman ederek bir kardeş kavgası içinde her bir ülkeyi kan gölüne çevirdiğini anlamadın mı? Tarihte İslam`a karşı, dine ve dindarlara karşı savaşıp ta bu savaşı kazanan bir toplum var mı? Seni milletine düşman edenlerin sana vaat ettiklerinin yalan olduğunu ne zaman anlayacaksın? Hem sana hem de sözde senin müttefiklerine dost olduğunu, stratejik müttefikler olduğunu görmüyor musun? Neden milletinle anlaşıp barışmıyorsun da onlarla savaşıyorsun? Sen bu ihaleleri kaldıracak güçte değilsin! Yarın seni bu milletle baş başa bırakıp kaçtıklarında bu milletin yüzüne bakacak yüzün olmaz. Yarın sokağa çıktığında başını kaldırıp insanların yüzüne bakamazsın! Tarihte Allahın dinine savaş açanlar hep kaybetmişlerdir. Allah`ın nurunu söndürmek isteyenler kendileri sönüp gitmişlerdir. Siz de bugün bu nuru sömürmek istiyorsunuz. Siz de kaybetmeye mahkûmsunuz.

Bir çift sözüm de hükümete; Filistin`den Halit Meşeli getirip kongresinde konuşturanlara, Filistin`e, Kudüs`e sahiplik iddiasında bulunanlara, siz önce bir Cizre`ye, Şırnağa sahip çıkında ondan sonra sizin Kudüs iddianıza inanalım. Kapalı kapılar ardında ne sözler verdiniz ki bunlar böyle zıvanadan çıktılar. Doğuya atadığınız yöneticilerinizin halkı nasıl yüz üstü bıraktığını görüp hesap sormayacak mısınız? Yoksa onların bu örnek tavırlarını ödüllendirip diğerlerine örnek mi göstereceksiniz? Daha üst kademelere terfi mi edeceksiniz? Nur mahallesinin nurlu insanları; selam olsun kutlu kıyamına, selam olsun direnişinize ve selam olsun şehidinize. ALLAHIN SELAMI RAHMETİ, MAĞFİRETİ, BEREKETİ VE NUSRETİ HER DAİM SİZİNLE OLSUN.

Bu haberler de ilginizi çekebilir