• DOLAR 32.53
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2455.39
  • ...
Bakan Şimşek Sason`u Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve beraberindeki Batman Valisi Ahmet Turhan, Batman Baro Başkanı Yusuf Tanrıseven, AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin Sason`un girişinde yeni yapılan aşağı tek evler köprüsünün açılışını yaptı.

İlçe merkezinde Sason`a yapılan ilk parkın açılışını yapan Şimşek, çocuklara hediyeler dağıttı. Şimşek, esnafı selamlayarak merkez Camisinin genişletilmesi için proje isteyip ve yapılan hizmetlerden bahsedip Sason`a 20 bine yakın destek sağladıkları ve sabredip daha güzel hizmetleri Sason`a yapacaklarını söyledi.

Köy yollarının çok daha iyi bir seviyeye geldiğini çarşı ve mahalle yollarının parke taşlarıyla Sason`a bir canlılık kazandırdığını ve Sason`un bu hizmetleri hak ettiğini dile getirdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek belediyede basına yaptığı açıklamada yapılan son saldırılara değinip şunları söyledi: "Bunlar kesinlikle Kürt halkını temsil etmez. Öldürülen PKK`lıların 7 kişiden 5i başka ülkelerdendir. Bu örgüt taşeron bir örgütüdür. Bunlara kesinlikle destek verilmemesi gerekiyor. Ben de kürdüm ve eskisine nazaran çok daha iyi bir yerdeyiz. Bizler kardeşiz İslam`da etnik milliyetçilik yoktur, ırkçılık yoktur. Bizler Kürt kardeşlerimizin de sorunlarını dinliyor ve çözmeye çalışıyoruz her zaman, onun için el ele verip bu sorunu hep beraber çözmemiz gerekiyor ve çözeceğiz inşallah" dedi. (Şenol Aksoy, Kadir Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir