• DOLAR 32.56
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2440.142
  • ...
Bursa`da Kutlu Doğum programı için Genel İstişare Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı kitlesel Kutlu Doğum programlarıyla adından sürekli söz ettiren Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü, genel İstişare Toplantısını gerçekleştirdi.

Bursa Koordinatörlüğü`nün Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya platforma üye derneklerin üye ve gönüllüleri katıldı.

Çok sayıda kişinin katıldığı programda Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Bursa Koordinatörü İsa Güvendik, önceki yılların tecrübesiyle bu yıl yapılacak programın daha geniş katılımlı olmasını beklediklerini açıkladı.

Geçen yıl Bursa ve Bursa`ya bağlı bölgelerde toplamda 9 ayrı Kutlu Doğum programı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Güvendik, bu yıl Bursa`nın en merkezi yerinde büyük bir miting şeklinde tek Kutlu Doğum programı planladıklarını belirti.

Yapılan tüm işlerin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yapılması durumunda yapılacak hiçbir işin zor olmadığını vurgulayan Güvendik, “İşin maddi külfeti, radyolar, billboardlar gibi reklam alanlarını düşündüğümüz de epeyce bir yekûn tutuyor. Başta da dediğimiz gibi hep beraber yaparsak bir fayda alacağız inşaallah. İş hepimizin işidir, ortak bir işimizdir. Ortakça çalışır ve yaparsak başarıya ulaşırız Allah`ın izniyle.”şeklinde konuştu.

Genelde istişare toplantısı katılımcılarına söz hakkı veren Güvendik,  katılımcılardan gelen tavsiye ve önerileri not aldırıp, önerileri değerlendireceklerini söyledi.

Çok sayıda tavsiye ve önerinin geldiği istişare programı yapılan ikramlarla birlikte son buldu. (Zeki Aras –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir