• DOLAR 32.451
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2440.144
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 21 Ekim 2011 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: Şehitler Toprakta Milyonlar Sokakta
Hakkari`nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit olduğu hain saldırının ardından Türkiye tek yürek oldu. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine; genci yaşlısı, kadını çocuğu teröre lanet yağdırdı.

Her Üç Kadından Birinin Kemikleri Eriyor
Kemik kırıklarına, sakatlıklara hatta ölümlere yol açabilen kemik erimesi (osteoporoz) hastalığı, 50 yaşın üzerindeki her üç kadından birinde görülüyor.

Bombacı Alarmı
Adana İl Jandarma Komutanlığı önünden geçen sırtı çantalı bir kişi "bombacı" olabileceği ihbarı üzerine yakalandı. Şahsın çantasından bir şey çıkmadı.

5 OCAK GAZETESİ: Lanetledik
Hakkari`de PKK saldırısında 24 askerin şehit olmasının ardından tüm yurtta protesto gösterileri düzenlendi. Adana`da 10 bin kişi sokağa döküldü.

EKSPRES GAZETESİ: Öfke Sokağa Sığmadı
Hakkari`nin Çukurca ve Yüksekova ilçesinde düzenlenen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden 24 şehidin cenazeleri memleketlerine gönderildi. PKK`nın acımasız saldırısının ardından tüm Türkiye sokağa döküldü. Adana`da yaklaşık 10 bin kişi çeşitli cadde ve bulvarlarda yürüyüş yaparak teröre tepki gösterdi.

Mazot Zammına Tepki
Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, mazota yapılan yüzde 4`lük zammın toplu taşıma esnafının sorunlarını daha da arttırdığını söyledi.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir