• DOLAR 32.56
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2440.267
  • ...
Trafik güvenliği için işbirliği yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü 3 Nisan 2014`te Emniyet Genel Müdürlüğü ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında imzalanan “Trafik Güvenliği Alanında İşbirliği Protokolü” kapsamında ilk toplantısını Cuma günü Dicle Üniversitesinde yapıyor.

Trafik  Güvenliği alanında üniversiteler ile işbirliği yapılması adına atılan bu adımın, ihtiyaç duyulan bilimsel çalışmaların gerçekleştirilmesi ve mevcut çalışmaların verimliliğin artırılmasına yönelik olduğu belirtilen Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü yazılı basın açıklamasında, trafik güvenliği alanında uzman personelin yetiştirilmesi amacıyla, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında “Trafik Güvenliği Alanında İşbirliği Protokolü”  imzalandığı ifade edildi.

İmzalanan  protokol kapsamında 12 Aralık Cuma günü Diyarbakır Dicle Üniversitesinde yapılacak olan toplantıya, Polis Akademisi Başkanlığı, Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Bitlis, Bingöl Elazığ, Malatya, Şanlıurfa, Tunceli, Muş, Siirt, Mardin, Şırnak, Van, Hakkâri illerindeki üniversitelerin ve İl Emniyet Müdürlüklerinin yetkililerinin katılacağı belirtilen açıklamada, yapılacak olan bu toplantının gündeminin ise proje tanıtımı olacağı belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir