• DOLAR 32.304
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2395.76
  • ...
Baykal Erdoğan`a ``Ulan`` Dedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Aile Sigortası’nın kaynağını soran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a "ulan" diye hitap etti. Baykal merkez sağın adresi olarak da CHP`yi gösterdi. Başbakan Erdoğan`ın, aile sigortası vaadinde bulunan CHP`ye kaynak sormasını eleştiren Baykal, Deniz Feneri davasını hatırlatarak, "Bu dümeni döndüren insanların eline devlet bırakılır mı?

Bu dümeni döndüren insanlar, kim bilir hangi başka dümenleri döndürüyor değil midir? Sonra da geliyorlar bizim Genel Başkana ’Kaynağı nereden bulacaksın?’ Ulan senin haram yediğin paraları kesecek, onların tümünü milletin ihtiyacına ayıracak" dedi. Seçim çalışmalarına memleketinde devam eden Deniz Baykal, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve aday adaylarıyla partisinin Elmalı ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Elmalı’da partililere konuşan Deniz Baykal, Türkiye’de artık bir şeylerin değişebileceğinin seçmene anlatılması gerektiğini söyledi. Partisinin buna yönelik çok somut öneri ve çözümleri ortaya koyduğunu dile getiren Baykal, şöyle konuştu: ESKİ HAMAM ESKİ TAS "Vatandaşın ’Yeter kardeşim ya. Bu böyle geldi böyle mi gidecek? Bir de bir şey de değişiversin. Zam zam zam, bir de iniversin kardeşim. Mümkün mü, olur mu?’ Evet olur. ’Sağlanabilir mi?’ Evet, sağlanabilir.

Hepsinin hesabı kitabı yapılmıştır. Bir iktidar değişimin bir şeyleri değiştireceğini artık ortaya koyak lazım. Eski hamam eski tas. İki defa seçilmiş gelmiş. Şimdi bir kez daha vereceğiz. Al Türkiye’yi götür. Ondan sonra ister başkanlık sistemine geç. İster kişisel bir düzen tut."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir