• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
İzzeddin El Kassam Gilad Şalit`i Mısır`a Teslim Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İslami Direniş Hareketi (Hamas)`ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları`na yakın kaynaklar, Siyonist asker Gilad Şalit`in resmi olarak Mısır tarafına teslim edildiğini açıkladı.

"Şalit Mısır`a teslim edildi fakat Filistinli esirlerin tamamı ulaşıncaya kadar Siyonistlere teslim edilmeyecek" diyen kaynaklar, Siyonist asker Gilad Şalit`in çok gizli bir şekilde Kahire`ye götürüldüğünü söyledi.

Bu arada Hamas Hareketi`nden bir yetkili, Fransız Haber Ajansı`na yaptığı açıklamada Siyonist subaylardan birinin Mısır`a teslim edildikten sonra Gilad Şalit ile görüştüğünü bildirdi.

Bu arada esir takası anlaşmasını değerlendiren Siyonist siyasi ve askeri analistler, Hamas Hareketi`nin Gilad Şalit`i gizlemede büyük bir başarı gösterdiğine işaret etti.

Hamas Hareketi`ne ait El-Aksa kanalının Siyonist asker Gilad Şalit`in alıkonulduğu yer ve Kahire`ye nakledilmesiyle ilgili hiçbir görüntü yayınlamadığını belirten Siyonist analistler, Hamas`ın uyguladığı karartma politikası sayesinde "İsrail"i alt ettiğini kaydetti.

Siyonist analistler, Hamas Hareketi`nin son ana kadar işgal rejiminin hainliğinden çekindiğini ifade etti.

Filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir