• DOLAR 32.579
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2462.58
  • ...
Batman'da TEOG toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG), sınav bina sorumluları bilgilendirme toplantısı, il milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, maarif müfettişleri ve eğitim uzmanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz sınavın bu yıl ikincisini gerçekleştireceğiz. Bakanlığımızın üzerinde hassasiyetle durduğu, sistemin geleceğinin üzerinde temellendirilmeye çalışıldığı önemli bir sınavdır. Önümüzdeki süreç içinde 9. ve 10. sınıflarında dâhil edileceği bir sistemdir. Bakanlığın bu sistemden taviz vermeyeceği gibi taşradaki en küçük hata merkeze büyük hata olarak yansıyacağını belirtmek isterim. Bu yıl sınavlarda A,B,C,D kitapçıkları şeklinde gerçekleşecek sınavda yanlışlar doğruları götürmüyor, ancak doğrunun değerli olduğu bir sınavdır. Bakanlığımızın önemsediği bu sınav üzerinde hepimizin hassasiyetle duracağından hiç şüphem yoktur.”diye konuştu.   

Toplantı, açılış konuşmasının ardından slayt gösterisi eşliğinde Şube Müdürü Orhan Yavuz tarafından yapılan sunumla devam etti.  Bilgilendirme toplantısı soru cevap bölümüyle sona erdi. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir